perjantai 3. heinäkuuta 2015

Oman terassin sisustaminen

Saatiinhan se kesä viimeinkin ja ihanat terassikelit. Tai parvekekelit.

Omaa terassia kun laittaa, itselle tai omalle perheelleen, kannattaa muistaa samat perussäännöt kuin kodinkin sisustamisessa. Kaikkein tärkein on oman perheen tarpeet ja toiveet. Jos grillaamisesta nyt ei niin kamalasti perusta, on sille grillaamiselle turha uhrata tilaa, vaan laittaa tilalle vaikka riippukeinun tai muuta, mikä itseään miellyttää.

Jos tilaa on vähän ja esimerkiksi mökillä pitää kalusteet varastoida lukkojen taakse, kannattaa valita kasattavia ja pinottavia tuotteita. Voi myös miettiä sitä olisiko näppärä hankkia sellaiset tuolit, jotka soveltuu sisään mökkiin ja ne voi nostaa tarvittaessa myös pihakäyttöön kun kelit sallii.

Meidän terassin sanelee pitkälti kaksi isoa koiraa. Terassilla on otettu huomioon koirat jättämällä riittävästi tyhjää tilaa lähteä lenkille suoraan terassilta ja toisaalta myös tulla terassin kautta kotiin. Koukkuja on reilusti hihnoja ja kurapyyhkeitä varten. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin lattialla lojuvat tavarat... Itse vietämme terassilla aikaa lähinnä kahvitellen ja lueskellen lepotuolissa.

Itse rakastan riippumattoja mutta sellainen ei terassillemme mahtunut ja sen korvaa hienosti riipputuoli. Istahdin siihen messuilla Hamacamundon osastolla, hyvinkin ennakkoluuloisin ajatuksin, mutta se vei heti sydämeni ja lähti messuilta mukaan. A I V A N  ihana!! Riipputuolissa on myös se hyvä puoli, että se vapauttaa lattiatilaa. Koirilla tilaa makoilla ja siivous on helpompaa.
Minkälaisesta terassista tai parvekkeesta sinä haaveilet? Vai onko haaveet jo toteutuneet?

* Pia *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit :D !