sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Ovelia heijastinolkavyö

Olen taas rakastunut. Nyt Ovelian heijastinolkavyöhön. Olen ikäni ollut koiraihminen ja ulkoilu kelissä kuin kelissä on kuulunut arkeen ympäri vuoden. Suomessa pimeää tai hämärää aikaa on varsin pitkään ja heijastimet pukeutumisessa aivan elintärkeä seikka.
Varsinkin koiran kanssa liikkuessa roikkuvat heijastimet on hankalia, koska ne sotkeutuu hihnoihin. Heijastinliivit on hyvät mutta varsinkin nuorisolla pois suljettu vaihtoehto niiden tyylittömyyden vuoksi. Lenkkivaatteissa on myös usein melko pienet taskut ja trikoissa ei välttämättä lainkaan, jolloin puhelimen mukaan ottaminen voi olla haastavaa. No nyt on loistava ratkaisu löytynyt näihin seikkoihin !


Sain postilla juuri oman Ovelia heijastinolkavyöni ja olin erittäin positiivisesti yllättynyt. Se on sertifioitu, Työterveyslaitoksen hyväksymä heijastintuote ja laatu on aivan priimaa. Heijastinmateriaalina käytetään ammattikäyttöön tarkoitettuja 3M ja VizLite -heijastinmateriaaleja. Vyön taskussa on jouhevasti kulkevat vetoketjut ja niitä on helppo käyttää sormikkaatkin kädessä. Ensi silmäyksellä hieman epäröin mahtuuko Lumia 1020 siihen kuinka hyvin mutta mitään ongelmaa ei sen suhteen ollut.


Muotoilu on myös todella onnistunut. Mieheni ensimmäinen kommentti tuotteesta oli "Kuinka tää puetaan?" ja samassa olkavyö olikin jo sujahtanut olkapäälle. Tuoteen hihna on säädettävä eli sama koko sopii kaikille ja sen voi pukea myös vyötärölle. Olkahihnassa on myös pikalukko.


Heijastinolkavyön tarinan voi lukea Ovelian sivuilta, missä pääset myös tutustumaan tuotteen takana oleviin nuoriin leideihin. Erittäin suuri teko näiltä nuorilta naisilta liikenneturvallisuuden eteen ja siitä iso kiitos molemmille !
Suosittelen lämmöllä kaikille vanhemmille hankkimaan koko perheelle sekä kaikille seuroille kimppatilausta. Hinta sen kuin halpenee mitä useammalle tilaatte. Ja työpaikoille sekä seuroille tiedoksi, että tuotteeseen saa oman logon, jolloin tuote on oiva henkilöstölahja tai markkinointituote. Yrityslahja-Ovelia voidaan toteuttaa myös muokkaamalla pelkästään tuotteen kääre yrityksen viestin mukaiseksi.


* Pia *

Yhteistyössä Ovelian kanssa ja kuvat www.ovelia.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit :D !