tiistai 3. helmikuuta 2015

Lasipullot vaan tarttuivat mukaan...

Rakkaan ystävän kanssa tehty päiväretki sisälsi muun muassa pikavisiitin Osto ja myyntiliike Vintiikkiin, Siurossa. Liike ei ole suuren suuri mutta "pikavisiittimme" kesti puolitoista tuntia.

Itse olen aina niin hullaantunut tarjonnasta, että kierrän ensin suurinpiirtein silmäillen liikkeen läpi. Seuraavalla kierroksella katson tarkemmin löytyykö sitä, mitä lähdin hakemaan. Jos lähdin... Monesti poikkean muuten vaan katsomaan mitä tällä kertaa on tarjolla, sillä liikkeen valikoima elää kaiken aikaa. Tavaraa myydään ja uuttaa ihanaa tulee kuolinpesien yms. kautta liikkeeseen. Kolmannella kierrolla näkee jo senkin, minkä ihanan lipaston tai piirongin päällä kaikki muuta ihanuudet olikaan esillä.
Tälle kertaa etsin syviä lautasia. Arabian valkoisia ihan arkikäyttöön. Ne löytyivät vasta kirpputori Silinteristä myöhemmin, mutta Vintiikissä ihastuin lasipulloihin. Olen aina rakastanut lasia ja nythän ne ovat myös sisustuksessa kovin pinnalla. Erilaiset lasipullot eri kokoisina kaunistavat sommitelmia kodin kaikissa tiloissa. Jo joulua ennen ostin Kodin Ykkösestä ison lasipullon, jossa meillä oli joulukuusi. Se on tallella tietenkin ja pari viikkoa sitten löysin samasta paikasta yhden pienemmän pullon. Mutta nyt siis nämä kolme ihanaa tuli lisää!

Ai mihin käyttöön? No... ne vaan on niin kauniita.

* Pia *

2 kommenttia:

  1. Oii, mäkin niin tykkään lasipulloista, varsinkin ruskeista. Ihania löytöjä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Ruskeita löytyy hei sieltä Vintikistä vielä ;).

      Poista

Kiitos kun kävit :D !