torstai 8. tammikuuta 2015

DIY Rahin tuunaus

Minulla, kuten monella muullakin, on kotiin jäänyt tällainen, kuvissa eiintyvä, rahi. Se, missä voi pitää vaikka jalkoja nojatuolissa istuessa tai tarjottimen kanssa käyttää sitä apupöytänä. Tai ihan vaan istua sen päällä. Ilmeeltään ruskea rahi ei enää oikein sopinut nykyiseen kotiimme ja sille piti selkeästi tehdä jotain. Muokata tai laittaa myyntiin tai lahjoittaa uuteen kotiin.
Päädyin ulkonäön päivittämiseen, koska rahille oli kuitenkin selvästi käyttöä meillä ja se oli täysin ehjäkin. Tuunaus alkoi. Virkkasin luonnonvalkoisesta ontelokuteesta rahille uuden, tähän päivään sopivan päällisen. Inspiroiduin Molla Millsin kirjastaVirkkuri jo aikaa sitten ja koenkin sisustusvirkkaamisen sekä -neulomisen omakseni. Muutoin en juurikaan neulo sukkia tai muuta sellaista.
Puiset jalat saivat myös lähteä ja tilalle laitoin pyörät. On meinaan näppärät käytössä! Siivotessakin voi jalalla hieman tuuppasta niin rahi vaihtaa paikkaa kätevästi. Ja rahi on nyt meidän hierojan suosikki. Meillä käy välillä hieroja kotona ja hän on niin ihastunut tuohon rahiin. Nappaa aina takamuksensa alle, kun hieroo käsiämme, sillä rahi on juuri passelin korkuinen siihen hommaan, kun asiakas makaa hierontapöydällä.
Puiset jalat aion hioa ja maalata. Sen jälkeen ne pääsevät Muuton Dots ripustimien innoittamina jatkamaan elämäänsä seinällä. Ruuvitkin niissä on valmiina.
Rahejahan näkyy paljon myös kirppareilla eli sieltä vaan nyt omasi hakemaan, jos ei kotoa jo löydy, ja tuunaamaan oman maun mukainen rahi kotiin! Tai lahjaksi.

Mitäs tykkäätte? Oletko tuunannut juuri omaan kotiin jotain?


* Pia *

 

1 kommentti:

  1. Hyvän näköinen. Itse suunnittelen kahden rahin päällystämistä. Ontelokuteen menekki mietityttää. Paljonko sitä tarvitsee rahia kohden?
    :Ritva

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit :D !